perjantai 18. helmikuuta 2011

Lexus CT200h tänään Iltasanomissa

Iltasanomien autosivuilla on tänään koeajossa Lexus CT200h hybridiauto. Tällä uudella mallilla Lexus on tulossa kovaan luokkaan kilpailemaan laadukkaampien pienten keskikokoisten sarjaan. Auto tulee siis samaan kokoluokkaan Audi A3, BMW 1-sarjan, Volvo C30 ja Alfa Romeo Giulietan kanssa.

Iltasanomien koeajossa Lexus saa kovasti kiitosta laadukkuudestaan. Auton tavaratila on hybridistä johtuen pieni mutta toisaalta tämän kokoluokan autoja hankkivat usein sinkut tai lapsettomat pariskunnat joten se ei välttämättä nouse heille kynnyskysymykseksi.

Lexus CT200h hybriditekniikkahan on täsmälleen saman kuin Toyota Priuksessa eli tekniset ratkaisut ovat koeteltuja ja luotettaviksi todettuja. Auto tulee toki erittäin kilpailtuun segmenttiin mutta toivon sille menestystä ja en pidä sitä mitenkään mahdottomana. Hybridiautot ovat kiinnostaneet monia nuoria aikuisia, jotka ovat ympäristötietoisia mutta tämänhetkinen hybriditarjonta on muotoilultaan ollut aika kaukana Audi A3 ostajien toiveista. Uusi pikkulexus vastaa ainakin kuvien perusteella enemmän tämän kohderyhmän vaatimuksiin ulkoisella olemuksellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti