keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Seat Alhambra myyntiin

Seat astuu myös mukaan kilpailtujen tila-autojen markkinoille Seat Alhambra mallillaan. Seat Alhambra on Seatin vastine saman konsernin VW Sharonille, joka on se VW:n isompi tila-auto. Merkittävimpänä etuna Sharoniin verrattuna on tietysti edullisempi hinta sillä Sharon on saatavilla Suomessa vain 2.0 tdi moottorilla kun taas Seatiin on tarjolla edullisempia bensiinimoottoreita.

Seat Alhambra on yksinkertaisen linjakkaan näköinen mikä miellyttää silmää. Mitään muotoilun kukkasiahan tila-autot harvoin ovat ja loppujen lopuksi yksinertaisuus on tämän autotyypin muotoilussa usein valttia.


Hinnat
Seat Alhambran hinnat alkavat edullisimman bensiinimallin 34487,51 eurosta ja kallein 7-paikkainen 2.0 tdi turbodiesel (170hv) maksaa 43294,21 euroa.



Moottorit
Bensiinimoottoreista Seat Alhambraan on tarjolla 1.4 TSI (150hv) sekä 2.0 TSI (200hv). Dieselmoottorina on 2.0 tdi joko 140 tai 170 hevosvoimaisena versiona.



Sisustaltaan Seat Alhambra ei tarjoile yllätyksiä vaan noudattelee VW konsernin hyväksi havaittuja yleisiä linjoja. Kokonaisuus vaikuttaa kuiten miellyttävältä ja toimivalta.

Autoblogi suosittaa koeajoa tila-autohankintaa harkitseville.

Kuvat: Seat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti