maanantai 11. huhtikuuta 2011

Halvat kesäautot - Reilulla tonnilla avoauto

Katselin netissä myytäviä halpoja autoja kesäautomielessä ja laitan ne tänne myös muiden kesäautoa etsiskelevien iloksi. Pääasiassa etsin autoja nettiautosta mutta myös oikotiestä ja huutonetistä katselin. Jos autoon laittamani linkki ei toimi se tarkoittanee sitä, että kyseinen kirjoitukseni kohteena ollut auto on jo myyty ja ilmoitus poistettu.

Citroen XM - Iso ja arvaamaton kesäauto
Citroen XM oli ison kissan eli CX:n seuraaja, jota valmistettiin 90-luvulla. Nettiautossa on myynnissä useita edullisia Citroen XM -malleja, jotka useimmat ovat 2.0-litraisella moottorilla. Parhaimmillaan luvassa olisi nautinnollista kruisailua isolla ja mukavalla autolla. Huonolla tuurilla hirveä korjaustyö ennen ajonautintia. Esimerkiksi tämä katsastettu Citroen XM on esimerkki vielä kohtuullisen siististä halvasta Citroenista. Hintataso katsastetuissa 2.0 litraisissa pyöriin tuhannen euron tietämillä.

Subaru SVX - Järjetön ja halpa urheiluauto
Tehokas, hyvin varusteltu ja huomiota herättävä urheiluauto halvalla. Subaru SVX on usein myös listoilla, kun listataan rumimpia automalleja.
http://www.nettiauto.com/subaru/svx/2816582

Ford Puma - Halpa pieni urheiluauto
Ford Puma olisi todennäköisesti kesäauto useammaksi kesäksi ja myös aivan toimiva sinkun tai pariskunnan käyttöautonakin mikäli kilometrejä ei tule paljoa.
http://www.nettiauto.com/ford/puma/3844551

Renault Twingo - Suomen halvin avoauto
Jos avokatto on mielessäsi, auton pitäisi olla katsastettu mutta budjetti on pieni, on Renault Twingo varteenotettava vaihtoehto. Rättikattoisia Twingoja saa hieman yli 1000€:lla.
http://www.nettiauto.com/renault/twingo/3487589

Hyundai Sonata - isot tilat ja V6
Eikö kuulostaisi hienolta: V6-moottori, tilava takapenkki kolmelle, ilmastointi ja hintaa alle 1000€. Kyllä Hyundai Sonatan saa sillä hinnalla. Toki auto on jo elämää nähnyt mutta ison porukan festariautoksi esimerkiksi asuntovaunua vetämään.
http://www.nettiauto.com/hyundai/sonata/3889579

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti