torstai 31. maaliskuuta 2011

Suomalaiset auto-ohjelmat televisiossa

Suomen TV:ssä ei monia autoaiheisia ohjelmia olem mutta esittelen tässä nyt ne harvat, jotka ruutuun ovat päässeet.

Puskuri TV2 maanantaisin
TV2:n Puskuri on yksi Suomen harvoista pidempiaikaisista auto-ohjelmista. Puskurin tuottaa TV2:lle Tarinatalo Oy ja Tarinatalon verkkosivujen mukaan ohjelmaa on tuotettu tuotantokaudet vuodesta 2002 alkaen. Puskuri on varsin asiapitoinen ohjelma, jossa keskitytään suomalaisten suosikkautomalleihin. Erikoisautoja ohjelmassa on harvemmin. Ohjelmasta voi nostaa esille osion, jossa yleisölle etsitään autoa ja siihen voi ilmoittautua ohjelman nettisivuilla, kun uusi ohjelmasarja on tulossa. Ohjelmaan valitulle perheelle ohjelman tuotantotiimi etsii sopivan autoehdokkaan annettujen tietojen perusteeella. Puskurin omat nettisivut ovat täällä.

Start! Nelosen automakasiiniohjelma
Nelosella nähtävä Start! on Ylen Puskuria kaupallisempi auto-ohjelma mutta senkin autojutuissa pidättäydytään kyllä varsin asiallisilla linjoilla. Top Gear -tyyppistä irroittelua ja huumoria ei suomalaisissa auto-ohjelmissa valitettavasti ole tarjolla. www.nelonen.fi/start

Teknari MTV3 - Yleistekniikkaohjelma
MTV3:lla tammikuussa alkanut Teknari on yleinen tulevaa tekniikkaa käsittelevä ohjelma mutta autot ovat esillä Teknarissa paljon, joten nostan sen tähän esiteltäväksi ohjelmaksi vaikkei Teknari puhdas auto-ohjelma olekaan. Teknari on MTV3:lla keskiviikkoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti